1.1.2012

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum



hampir satu sem tak update blog ini.. maklum lah sibuk dengan Projek Sarjana Muda.. itu baru PSM 1.. belum PSM 2.. sibuk dengan membaca journal.. quote sana quote sini.. celup sana celup sini.. present present kena hentam.. :)

hari ini mseti ramai yang dok tulis entri 2012.. join lah sekali..

moga tahun 2012 ini.. kita semua bertambah matang.. dari semua segi.. umur bertambah.. maknanya.. kita dah makin suntuk masa di dunia ini.. umur makin bertambah..amalan pun kenalan makin bertambah.. dan moga kita semua makin bertambah baik..

dan kepada semua kawan-kawan blogger.. teruskan berkarya.. tetapi hati hati.. kerana kita semua akan dipertanggungjawabkan di atas apa yang kita tulis.. tulislah berlandaskan iman taqwa.. bukan berdasarkan nafsu durjana...

mari kita brdoa dan berharap.. semoga tahun ini LEBIH BAIK dari tahun lepas.. dan kita tergolong dalam golongan yang BERUNTUNG.. dan jangan lah tahun ini SAMA SEPERTI tahun lepas.. kerana kita tergolong  dalam golongan yang TERPEDAYA... dan moga-moga kita di hindari dari menjadikan tahun ini lebih BURUK dari tahun lepas.. kerana kita akan tergolong dalam golongan yang RUGI..


ada macam bagi perutusan tak susunan ayat?

ok.. nak sambung study.. nak tulis chapter 1 dan 2.. nak buat asignment.. kepada semua

Assalamualaikum


p/s : ingat nak compile pengalaman satu sem tak tulis.. takut jadi novel pulak..

1 comments:

aimie amalina said...

heeee
lame dh budak ni x muncul
kekeke

semoga berjaay ber psm di UTM ye
hehehe :))