wordless wednesday - 6





wordless wednesday

pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan..

^_^

32 comments:

~CiK TiNieY~ said...

dok alor setar ea?:)

aiman said...

tak alor setar sangat.. sipi-sipi jer..

Cik Ca'ah said...

penang awal seminit. hehe

aiman said...

seminit ja.. :)

Siti Arfah said...

Owh aiman org kedah juga rupanya. Br perasan. hehe. Btw slmt berpuasa dan slmt berbuka tepat jam 7.38 mlm.^^,

aiman said...

ya orang kedah jugak.. buka tepat sokmo.. :)

Ini Kisah Tia said...

aiseh .. waktu berbuka yeee . hehe .. dah faham .. nasib baik tak susah :D

aimie amalina said...

cceeeeh...x dan2 lag ye nak buka pose?kikiki

aiman said...

@tia : senang-senang jer..

@aimie : haha.. dan.. saja jer tu..

syarifahsidrus said...

waktu berbuka puasa...

aiman said...

hehe.. iya..

Etong said...

sabah paling awalll! hehehe etong duluan sungkai k :)

aiman said...

sungkai? ye la sabah.. sahur pun awal juga..

Etong said...

hehee ndatau ka apa sungkai tu? :)

aiman said...

buka puasa.. kalau di ikut dari segi pemahaman..

GaRy™ said...

hahahaha... tunggu maghrib ka tunggu buka posa?.. hehe...
sungkai tuh bukak puasa la... hehehe...

aiman said...

haa.. dah agak dah..

Dzarief Zuhdi said...

sungai petani lagi awal.. awal 60 saat.. haha

aiman said...

hehe.. xpa.. x jeles pun..

Mohammed Faizal said...

hari rabu boleh dikatakan waktu rehat bagi blogger untuk menulis entry...aku baru tahu ni...tempat ko lagi lmbt buka puasa...haha

aiman said...

hehe.. xda idea sebenarnya den ni.. ramai jer yg menulis.. lambat sikit..

Anyyss Shuhaimi said...

melaka awal sikit. :)

aiman said...

hehe.. sikit jer.. da biasa dah..

FasiHaH SupiaN said...

hehehe semangat nak berbuka ke aiman? ;)

sergeant keroro said...

hehe XD

p/s : sekarang mesti da tido :P

aiman said...

fasihah : iya..

sarjan : ada lg.. tgh mengarang..

mawarseri said...

aiman : bg address nanti aqak postkan cenderahati dari mumbai tu...jam rantai antiq ya....kalau join SLOT bersama MAWARSERI pasni dapat satu lagi..."kalau join" x mau x pe coz dah dpt pun satu...

aDda said...

tapi sy xsuke wordless Wednesday sbb xsyok gmbar kalu xde cerite...tp masing2 ada style kn?

mawarseri said...

oppss lupa u cam email kat mawarseri5983@yahoo.com

aiman said...

mawarseri : ok kak

adda : xsuke eh.. ada cerita di sebalik gambo baru best kan..

Suhazli said...

sahur dekat kedah..bukak dekat sabah..cpt sikit pose..huhuh..

aiman said...

haha.. boleh.. kalau ada pintu sukahati doraemon..