ingat tak kira, kira rupanya

Assalamualaikum.. hoho..

hari ini ada khabar gembira.. 
encik posmen datang bawa result..
result exam sem lepas..
bukan exam sangat pun.. 
latihan industri..
aku buat dekat gomen dgn swasta
dua-dua wajib..
hari tu da tengok result kat senarai tampal..
tp nak tengok yg betol tak dapat
sebab ada hutang..
hutang menginap belum di bayar..
(nak bayar..tp pejabat bendahari da tutup)
(nak pakai clik2.. tak pandai)
mula-mula ingat tak masuk dalam pointer latihan industri ni..
siap post kat fb lagi sebab hepi terlajak..
tapi masuk.. aisey.. mujur sikit jer kira..
result maintain.. masih ada harapan..
tapi masih kecewa dengan result ni..
aigoo.. cuba lagi..
jangan putus asa wahai diri sendiri..
udah rezeki kita begitu..
usaha sudah..doa sudah..
tapi tak apa.. mesti ada hikmah..
manusia ni kalau tak jatuh tak sedar..



frust jugak la tak dapat sijil dekan sem ni
fikir psm pulak

2 comments:

Siti Arfah said...

Bersyukur apa adanya. :)

aiman said...

betol.. kena bersyukur.. tp kena up lg performance..